Integritetspolicy

Följande villkor gäller för ditt besök på webbplatsen tdsamba.se. Webbplatsen drivs av TDSamba AB som är ett dotterbolag till Samba FA AB.

Din integritet är viktig för oss. Därför har vi denna policy för att förklara hur vi samlar in och använder oss av personuppgifter. Följande beskriver vår integritetspolicy.

Användning av cookies

När du surfar in på http://www.tdsamba.se kommer vi att få viss information om dig under ditt besök.

I likhet med många andra webbplatser, utnyttjar vi en vanlig teknik som kallas ”cookies” eller ”kakor” (se förklaring nedan) och serverloggar för att samla in information om hur vår webbplats används. Information som samlas in via cookies och serverloggar kan inkludera datum och tid för besök, vilka sidor du tittade på, tid som tillbringas på vår webbplats och besökta webbplatser strax före och strax efter vår egen, liksom din IP-adress.

På tdsamba.se används kakor för att förbättra upplevelsen av webbplatsen och göra det smidigare för besökare att navigera på den. Kakor används också för att mäta trafiken på webbplatsen för att se hur länge besökarna stannar och vilka sidor dom besöker.

En cookie eller en kaka är en liten textfil som lagras på besökarens dator och innehåller information. Cookies används normalt för att förbättra webbplatsen för besökaren.

Det finns två typer av kakor:

  1. Den ena typen sparar en fil som ligger kvar på besökarens dator. Filen används till exempel för att besökaren lättare ska kunna använda webbplatsen utifrån sina önskemål och intressen.
  2. Den andra typen kallas sessionscookie. Under tiden en besökare är inne på en webbsida lagras den temporärt i besökarens dators minne. Sessionscookies försvinner när besökaren stänger sin webbläsare. Ingen personlig information, t.ex. e-post eller namn, sparas om besökaren.

Om du som besökare inte accepterar att webbplatsen använder cookies kan du stänga av funktionen via din webbläsares säkerhetsinställningar. Du kan även ställa in webbläsaren så att du får en varning varje gång webbplatsen försöker sätta en cookie på din dator.

Du kan läsa mer om cookies på Post- och telestyrelsens webbplats.

IP-adresser

IP-adresser används av datorn varje gång du är ansluten till internet. Din IP-adress är ett nummer som används av datorer i nätverket för att identifiera din dator. IP-adresser samlas automatiskt in av vår webbserver som en del av demografiska och profildata som kallas ”trafikuppgifter” så att data (såsom webbsidor du surfar in på) kan skickas till dig.

Information om e-post

Om du väljer att kommunicera med oss via e-post, kan vi spara i dina e-postmeddelanden tillsammans med din e-postadress och våra svar. Detta gäller även när du registrerar dig genom något av våra formulär med din e-postadress eller gör ett köp på denna webbplats.

Vi kommer att använda din e-postadress enbart för att ge dig aktuell information om TD Samba. Vi lämnar inte ut din e-postadress till tredje part, d.v.s. andra personer, företag eller myndigheter, om du inte samtycker till det.

Vi kommer att behålla den information du skickar via e-post i enlighet med tillämplig lag.

För all e-post som skickas från vår organisation kommer det tydligt framgå vem e-posten är från och finnas tydlig information om hur du kontaktar avsändaren. Dessutom kommer alla e-postmeddelanden innehålla information om hur du avregistrerar dig från vår e-postlista, om du inte önskar få ytterligare e-postkommunikation från oss.

I de fall där vi skickar dig ett privat meddelande, kommer det inte finnas någon avregistreringsslänk i mejlet eftersom detta är ett privat meddelande.

Hur vi använder uppgifterna som du ger oss

Vi behandlar personuppgifter för att administrera vår verksamhet, ge kundservice och tillgängliggöra tjänster till våra befintliga och potentiella kunder.

Vi kommer inte att få personligt identifierbar information om dig när du besöker vår webbplats, såvida du inte väljer att frivilligt lämna sådan information till oss. Personlig information du väljer att lämna kommer aldrig att säljas eller på annat sätt överföras till tredje part utan ditt godkännande.

Alla personuppgifter behandlas i enlighet med personuppgiftslagen (1998:204). Ansvarig för behandlingen av uppgifterna är Samba FA AB, 556635-3099. Du har rätt att få information om vilka uppgifter om dig vi behandlar och att få eventuella felaktiga uppgifter rättade. Kontakta oss om du har några frågor om vår behandling av personuppgifter – våra kontaktuppgifter finns längst ner på sidan.

Externa länkar

http://www.tdsamba.se kan innehålla länkar till många andra webbplatser. Vi kan inte garantera riktigheten i information som finns på någon länkad webbplats.

Immateriella rättigheter

Webbplatsen och materialet på densamma skyddas av upphovsrätt and varumärkesrätt. Det innebär bland annat att du inte får publicera, reproducera, kopiera, sälja eller på annat sätt utnyttja material från vår webbplats i kommersiella syften utan vårt skriftliga medgivande.

Vill du använda material som finns på webbplatsen? Ta i så fall gärna kontakt med oss så kan vi säkert hitta en lösning!

Godtagbar användning

Du samtycker till att använda vår webbplats endast för lagliga syften och på ett sätt som inte kränker rättigheter, begränsar eller hindrar någon annans användning och glädje av webbplatsen.

Begränsad åtkomst

Vi kan i framtiden komma att behöva begränsa tillgången till delar (eller hela) vår webbplats och förbehåller oss rätten att göra det.

Användarnamn och lösenord

Om vi vid något tillfälle ger dig användarnamn och lösenord för dig att få tillgång till begränsade områden av vår webbplats, ansvarar du för att både ditt användarnamn och lösenord hanteras konfidentiellt.

Förändringar av policyn

Vi förbehåller oss rätten att ändra denna policy utan föregående meddelande. Om vi gör förändringar kommer vi emellertid inte utan ditt medgivande att använda de personuppgifter som du har lämnat till oss innan förändringen på ett sätt som är oförenligt med denna policy.

Kontakt:

Om du har några frågor om denna policy eller något annat som rör webbplatsen, vänligen kontakta oss här:

Samba FA AB
Bjursätragatan 131
124 65 Bandhagen

E-post: info@tdsamba.se