» BESTÄLL TDSAMBA BESTÄLL TDSAMBA – TD Samba

MASSOR AV ÖVNINGAR & INSPIRERADE TEKNIK!

TDSamba är ett digitalt träningskoncept för laget eller hela föreningen men kan också fungera som ett komplement och en inspirationskälla i er verksamhet.

FULL TILLGÅNG TILL TDSAMBA

Kontakta TDSamba för pris och samarbete. Detta får ert fotbollslag med tränare och spelare full tillgång till:

  • 100 utbildningsfilmer. Filmer som är indelade på utbildningssidor och i kategorierna värdegrund-förhållningssätt, struktur för träning, uppvärmning, passning-mottag, dribbling-bollkontroll, avslut-vändningar, matchspel, egen träning och tekniska moment.
  • Spelarutbildningsplan 6-8 år, 9-11 år, 12-15 år. Riktlinjer för spelarnas utbildning knutet till övningar, tekniska moment och inspirerande mål för träning och match.
  • Digital utbildning för spelare. Personlig utveckling som spelare och människa med hjälp av ”Bonitokompassens ” fyra egenskaper, kreativ, klok, modig och omtänksam.
  • Digital utbildning för tränare. Verktyg som maximerar effekten av TD Samba på träning och match.
  • Planera, spara och dela. Planera och få inspiration var som helst och när som helst på paddan, datorn eller med mobilen. Använd spara-funktion! Skriv information och spara ner filmerna till nästa träning så alla dina spelare kan träna extra och förbereda sig på bästa sätt.
  • Omvänt ledarskap. När alla i laget har tillgång till träningsplaneringen med tillhörande tekniska moment blir det möjligt som tränare att överlåta till spelare att leda och visa sina lagkamrater på träningen.
  • Färdiga åldersanpassade träningar.

Beställ TDSamba genom att kontakta oss här.

 

 

KONTAKTA OSS

LÄR AV DE BÄSTA!

Vi vill att spelare och lag skall härma de bästa, inspireras och få motivation för att sedan skapa sin stil som spelare och lag. Fotbollsstjärnornas aktioner är perfekt för tränaren att ge som inspirationsläxa till spelarnas nästa träning. Aktionerna visas med film i fart och med film i slowmotion!

INSPIRERADE ÖVNINGAR

TDSamba tror på att spelarnas och tränarnas förhållningssätt till sin fotboll och träning är det viktigaste för att få till bättre utveckling och verksamhet. TDSamba omfattar många övningar med filmer och tydliga instruktioner i bild och text. Det viktigaste enligt vår tro är dock förhållningssättet som genomsyras i alla våra filmer. Med glädje vill vi ni skall härma, ta efter och använda det som passar just dig och ert lag.