HJÄLP OCH SUPPORT

Se gärna först om du kan hitta svaret bland dom vanliga frågorna här under. Gör du inte det så får du gärna ställa frågan direkt till oss på info[at]tdsamba, eller skicka ett meddelande genom formuläret längst ned på sidan.

 


Visst kan alla i föreningen få tillgång  till TDSamba. Upplägget är att ju fler lag desto billigare per lag. Välkommen att kontakta oss för mer information. Använd gärna formuläret längst ned på sidan.

Om du väljer att prova på TDSamba är du en gratiskund vilket innebär att du får gratis tillgång till ett urval av utbildningsfilmer från TDSamba. Dessa filmer visar  övningar och tekniska moment som ett fotbollslag kan prova på och använda i sin träning och fungerar för alla åldrar. Den ena övningen ”Fala e Faz är även bra för att träna på och lära sig TDSambas Omvända ledarskap

Som betalkund får spelarna och tränarna i laget full tillgång till allt, hela det digitala verktyget. Utbildningar, färdiga träningar, samtliga filmkategorier med TDSambas förhållnings -värdegrund, Sambaträningens struktur, dribbling-bollkontroll, passningar -mottag, avslut -vändningar, matchspel, tekniska moment och egen träning. Även spara funktionen där tränarna kan planera träningarna och förbereda spelarna inför träningarna med utvalda filmer.

Gå till menyn och fliken Mitt konto > Redigera konto. Då kommer du till en sida där du kan ändra e-postadress och byta lösenord.

Gå till fliken Mitt konto > Kontouppgifter. Under rubriken Faktureringsuppgifter klickar du på Redigera. Då kommer du till en sida där du kan ändra dina uppgifter så som förening, e-postadress och telefonnummer. 

TD Samba är en förkortning för Técnico do Samba som betyder sambatränaren på portugisiska. Sambatränaren är ett digitalt utbildningsforum som lär ut sambafotboll, eller o jogo bonito (det vackra spelet) som man säger i Brasilien.

Om det blir tekniska problem med sidan så måste du kontakta oss så vi kan korrigera och ordna detta. Vi vill att TDSamba skall fungera så bra som möjligt för dig och ditt lag. Kontaktuppgifter finns på första sidan. KONTAKTA OSS.

 

 

 

Att välja att fokusera på prestationen istället för resultatet är inte samma sak som att inte vilja vinna. Genom att hela tiden sträva efter att bli bättre och att hela tiden utföra olika moment så bra som möjligt kommer man också att utvecklas hela tiden. Men för att utvecklas och klara av det som man inte lyckats med tidigare är det nödvändigt att kunna prova det som är svårt. Det kräver att man faktiskt får möjlighet att misslyckas många gånger på vägen, innan man lyckas.

Genom att på kort sikt bara försöka vinna varje match, även på träning, och att alltid ha som målsättning att göra fler mål än motståndaren är risken stor att spelet blir enklare, spelarna provar mindre för att förhindra misstag. Det blir även ofta en tuffare attityd och det är lockande att se till att dom spelare som för tillfället anses bäst får spela mer och ha bollen mer.

Genom att istället fokusera i första hand på prestationen och sträva efter tydliga målbilder för själva spelet kommer utvecklingen att bli bättre för alla och det innebär att laget i längden kommer att vinna ännu fler matcher.

TD Samba är Samba Football Academy’s digitala utbildningsforum, så man kan säga att TDSamba bara finns på nätet.

Däremot finns samma koncept för att spela sambafotboll i verkligheten hos föreningar, sommarcamper, som sociala projekt och i skolor och stadsdelar. Men då är det under namnet Samba FA som drivs av före detta elitspelaren Erik ”Samba” Johansson.

Utgå från filmkategorierna och välj vad du vill laget skall utveckla och träna på. Varje filmkategori har anpassade tekniska moment att lägga in i övningarna just för den kategorin.  Planera och sätt ihop träningen genom att spara ner de övningarna och tekniska moment utifrån vad laget behöver utveckla. De sparade filmerna hamna under Mina sida- mina sparade filmer. På mina sparade filmer kan du och spelarna på ett enkelt och direkt sätt komma till utvald övning eller det tekniska momentets filmsida för att se filmen.

TD Samba utgår alltid från den grundläggande strukturen för en Sambaträning som har en egen Filmkategori. Uppe i menyn ARBETA MED TDSAMBA och SAMBATRÄNING visar även Samba träningens struktur med beskrivningar i text tillsammans med filmerna. I Sambaträningens struktur ingår olika övningar och moment som vi rekommenderar att använda och följa under er träning.

I mellan delen av träningen kan ni lägga in valfria övningar för att träna på det ni vill. För att underlätta har vi även valt ut färdiga träningsteman i menyn under ”Sambaträning” med övningar som passar att använda tillsammans.

När ni har vant er vid strukturen för sambaträning och hur TDSamba verktyget fungerar så är det bara att lägga på er egen stil, arbetssättet som passar dig och ditt lag bäst!

Du kan även utgår från TD Sambas spelarutbildningsplan som är uppdelat i våra utbildningskategorier. Samtliga övningar och tekniska moment är länkade till dess filmsidor vilket gör det lätt att få mer information och möjlighet att spara ner till spara- sidan för att kunna skapa en träning.

 

KONTAKTA TD SAMBA

Skriv ditt meddelande så återkommer vi snarast!